Webshop » NAAI-BORDUURMACHINES » BROTHER NAAI-BORDUURMACHINES » naai-borduurmachine STELLAIRE INNO-IS XJ1
Creativiteit en professionele technologie in perfecte harmonie.

Speciaal ontworpen naai-borduurmachine voor de creatieveling met een eindeloze fantasie en die verlangt naar uiterste precisie, keer op keer.


naai-borduurmachine STELLAIRE INNO-IS XJ1

naai-borduurmachine STELLAIRE INNO-IS XJ1
Gratis lessen om met de naai-borduurmachine te leren werken.

Omschrijving

Voor de meest ambitieuze naailiefhebbers laat de Stellaire XJ1 alle wensen uitkomen.
Dankzij de meest recente innovatieve technologie naait u met gelijkmatige steken van hoogwaardige kwaliteit, kaarsrechte lijnen met een constante steeklengte.

Eigenschappen

727 naai- en decoratieve steken en knoopsgaten.4 lettertypen.1050 steken per minuut.280 mm volspectrum verlichting rondom de naald.Automatische naaldinrijger.Verbind de machine draadloos met de mobiele My Design Snap App.Automatische draadspanning.Automatische draadafsnijder.Lift de naaivoet in een extra hoge stand.Draadsensor voor boven-en onderdraad.Creëer borduurontwerpen direct op het scherm.Mobiele App om borduurpatronen precies te positioneren.Ingebouwde LCD-scherm met HD-beeldkwaliteit.2 USB-poorten met hoge datasnelheid.My Custom Stitch : bewerk en combineer gepersonaliseerde steken. 185 ingebouwde steken.Dubbeltransportvoet.Draaifunctie.Square Feed Drive System met krachtig en verlengd transportsysteem.Liniaal aanduiding met nulmarkering vanaf de naald.Free motion.
€ 7.999,00(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Dit product is niet in voorraad
Share
Kijk ook eens op onze workshops, je krijgt er een overzicht van al onze lessen en cursussen.