Webshop » NAAIMACHINES » BROTHER NAAIMACHINES » naaimachine BROTHER INNOV-IS F460
De Brother Innov-is F-sierie naaimachine biedt een ruim assortiment aan geavanceerde naai- en borduurfucnties en is eenvoudig in bedienen. Met deze moderne, gestroomlijnde naai- en borduurmachines maakt u moeiteloos de mooiste creatieve werkstukken met perfecte resultaten.

 

naaimachine BROTHER INNOV-IS F460

naaimachine BROTHER INNOV-IS F460
1 gratis les om met de naaimachine te leren werken.

Omschrijving

De Innov-is F460 is een uitstekende keuze voor ervaren naaisters en biedt fantastische veelzijdigheid en functies die uw creatieve geest vleugels zullen geven. De machine is gemakkelijk te gebruiken en ook een passende keuze voor beginners die veel verschillende steken willen. Door gebruikers vooral aangeprezen vanwege de soepele stofdoorvoer door vele lagen tegelijk en de mogelijkheid om in 4 richtingen te naaien.

Eigenschappen

182 verschillende steken.10 soorten automatische knoopsgaten.5 alfabetten.8,9 monochroom display.Extra geavanceerde draadinrijger.Automatische draadafsnijder.Spoelwindsysteem.Square Feed Drive System.Electronisch regelbare persvoetdruk.Zijwaarts Transport.Automatisch regelbare bovendraadspanning.Snelheidsregelaar.Steek combinaties.Steekbreedte regelaar met snelheidsregelaar.Automatisch achteruitnaai / verstevigingstoets.Spiegelen.My Costum Stitch ( zelf steken ontwerpen ).Transporteur verzinken.Kniehevel.
€ 1.249,00(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Dit product is niet in voorraad
Share
Kijk ook eens op onze workshops, je krijgt er een overzicht van al onze lessen en cursussen.